Bikinit omiin harjoitteluhetkiin

Bikineissä voi olla haastavaa keskittyä itse urheilusuoritukseen urheiltaessa yleisön edessä, mutta jos veteen pääsee harjoittelemaan ylhäisessä yksinäisyydessä, voivat ne tuntua kivan vapauttavilta ja mukavilta päällä. Oman terveyden vaaliminen on liikunnan tärkeä tavoite, minkä vuoksi tällaiset omat hetket mielekkään liikunnan parissa ovat tärkeitä hyvinvoinnille.

Mukavat bikinit helposti verkosta

Mukavat bikinit on helppo ostaa verkosta NA-KD-nimisestä verkkokaupasta. Bikineiden tilaaminen verkosta NA-KD-verkkokaupasta säästää aikaa, vaivaa ja rahaa, sillä suosimalla verkko-ostoksia sinun ei tarvitse kierrellä tuntikaupalla kaupungilla löytääksesi täydellisen parin bikineitä. Voit itse asiassa hoitaa koko homman kerralla kuntoon muutamalla klikkauksella vaikkapa kotisohvalta käsin! Koko ostoprosessi on nopeasti hoidettu ja säästyneen ajan voi käyttää vaikkapa oman suosikkilajin parissa harjoitteluun.

Bikinit ympäristöä säästäen

Jos ympäristöasiat ovat lähellä sydäntäsi, kannattaa valita bikinit, jotka on valmistettu ympäristöä säästäen. Löydät NA-KD-verkkokaupasta bikineitä, joiden materiaali on ainakin 50 prosenttia tavallista kestävämpää. Nämä tuotteet on myös sertifioitu ja ne on valmistettu ympäristöohjelmaan kuuluvassa tehtaassa. Näiden bikinien toimittajalta vaaditaan allekirjoitus, jossa toimittaja vahvistaa toimivansa toimittajien eettisten ohjeiden mukaisesti. Lisäksi bikinien toimittajan sosiaalisen auditoinnin tulee olla voimassa. Näissä bikineissä voi harjoitella tavallista huolettomammalla mielellä ja puhtaammalla omatunnolla! Monelle vesiurheilua harrastavalle liikunnan ystävälle vesi, ja sitä kautta merikin, on erityisen läheinen elementti, minkä vuoksi bikinien ympäristönäkökohdat ovat varmasti myös tärkeä bikineiden valintaperuste. On hienoa huomata, että NA-KD on ottanut myös tällaisen näkökohdan huomioon bikinivalikoimassaan!

Mistä bikinit ovat saaneet alkunsa?

Saatat yllättyä kuullessasi, että bikineitä muistuttavia asusteita oli käytössä jo Antiikin aikana. Nykyisen kaltaisten bikineiden katsotaan kuitenkin syntyneen vasta vuonna 1946. Tuolloin niiden syntymiseen vaikutti kahden ranskalaisen miehen välinen kilpailu, jonka johdosta Jacques Heim lopulta valmisti pikkuruisen kaksiosaisen uimapuvun Cannesissa vuoden 1946 toukokuussa. Toisaalta nykyaikaisten bikineiden keksijänä pidetään myös Louis Reardia, joka oli koulutukseltaan insinööri, ja joka esitteli uima-asun vuoden 1946 heinäkuussa. Kuulostaa mielenkiintoiselta, että bikinien keksimiseen on tarvittu ihan insinöörikoulutusta, mutta kun katsoo nykyaikaisia bikineitä NA-KD-verkkokaupassa, on tämä toisaalta helppo uskoa. Osa verkkokaupan bikinimalleista hipoo nimittäin istuvuudessaan ja kätevyydessään lähes täydellisyyttä.

shesha