Kaikki yhdessä liikkumaan – Liikunta pitää terveenä!

Liikunta on terveellistä eikä se ole pelkkä fraasi. Liikunnan tuomia etuja ovat aineenvaihdunnan tehostuminen, verenkierron paraneminen, sokeriaineenvaihdunnan normalisoituminen, kohonneen verenpaineen aleneminen ja stressinhallinnan helpottuminen. Monet ovat oppineet myös uuden hengitystekniikan säännöllisen liikuntaharrastuksen myötä. Tavoiteltuja etuja, eikö totta?

Luontoon vaeltamaan, hiihtämään tai pyöräilemään

Vaellus on viime vuosina kasvattanut suosiotaan. joten nyt yhdessä patikoimaan luontoon yksin tai ystävien kera. Vaellukselle on syytä pakata mukaan teltta yöpymistä varten, vettä ja energiaa antavaa syötävää sekä reppuun keitto- ja ruokailuvälineet. Patikoimaan esimerkiksi Lappiin lähdetään pakettiautolla, joten muistathan täyttää tarvittavilla tuotteilla hyllyt pakettiautoon matkan ajaksi. Matkan pitää olla onnistunut, joten esimerkiksi tilaa jakavat hyllyt pakettiautoon ovat matkailijalle mainio ratkaisu!

Tilanjakajalla tavarat, kuten esimerkiksi auton huoltoon liittyvät laitteet, koneet ja työkalut pysyvät omilla paikoillaan nopeasti löydettävissä. Matka vaelluspaikalle voi olla pitkä ja autoja esimerkiksi Lappiin on menossa paljon. Joskus voi joutua jarruttamaan nopeasti, joten laatikostot tärkeille tavaroille ja sekä sisätiloissa että takaovella olevat työkalutaulut ovat matkailijalle huikea ratkaisu!

Auton tavaratila kuntoon matkan varalle

Pakettiauton katolle on vaeltamaan tai vaikkapa hiihtämään lähtiessä mukava pinota suksiboxi, tennismailat tai vaikkapa polkupyörä. Kattotasanteen avulla auton katolle muodostuu esteetön pääsy ja kuormaustila.

Kaiken ollessa kunnossa on mukavaa lähteä pienelle liikuntalomalle kuntoa kohentamaan! Tiesitkö, että kaiken muun hyvän ohessa, liikunta rentouttaa ja kohentaa mielialaa sekä rauhoittaa hermoja. Stressi lievenee ja vaellusta voi harrastaa päivittäin juuri sen verran kuin itse haluaa. Liikkua voi yksin tai ystävän kanssa. Nykyään yhä useammin koko perhe harrastaa yhdessä. Liikunta saa aikaa monenlaista hyvää, sillä liikkua voi kiireettömästi aidon luonnon keskellä. Mikä parasta kävellessä on helppo keskustella ystävän kanssa ja suunnitella tulevia. Mietihän, mitä kaikkea hyvää liikunta meille tarjoakaan! Ei siis muuta kuin liikkumaan!

shesha