Kesän parhaat liikuntamuodot

Meille suomalaisille aukeaa aivan uusi maailma joka kesä, kun lämmin ilma houkuttelee kansalaiset ulos kodeistaan ja liikkumaan. Toki talvella harrastetaan erilaisia liikuntamuotoja, mutta vain kesällä harrastettavat liikuntamuodot ovat meille erityisiä, sillä aikaa niiden harrastamiseen on toki vähemmän kuin talviaikaan.

Alle olemme listanneet muutamia hauskoja ja helppoja liikuntamuotoja tälle kesälle, joiden harrastamiseen et tarvitse myöskään liiaksi välineitä tai suurta budjettia. Mikäli tahdot harrastaa jotakin suuremman budjetin lliikuntamuuotoa, yksi hauska tapa lisätä budjettiin lisää varaa on myy iphone käytettynä, jos et sitä enää tarvitse.

Uinti

Tottakai meidän on mainittava uinti, sillä tämä liikuntamuoto on melkein kaikkien suosikki kesäisin. Uimassa käyminen on monelle tapahtuma, jossa tarkoitus on enemmänkin rentoutua ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, mutta uimista voi harrastaa myös kunnon liikuntana vaikka päivittäin niin halutessaan. Lisää hauskuutta uimaharrastukseen saa esimerkiksi uimahyppelystä ja se onkin hyvä tapa lisätä myös rankkuutta uimiseen.

Suppailu

Suppailu on viime vuosien aikana nostanut suosiotaan myös Suomessa. Suppailulla tarkoitetaan isolla laudalla meloen harrastettavaa liikuntaa. Suppilauta muistuttaa paljon surffilautaa, mutta se on suurempi ja eri tavalla tasapainotettu helpottamaan laudan päällä seisomista. Suppailu on rauhallista, mutta myös tehokasta liikuntaa ja se kehittää varsinkin tasapainoa. Suppilaudan voi toki ostaa itselle, mutta niitä myös vuokrataan useissa paikoissa. Suppailu sopii aika lailla kaikille ja onkin hauska harrastus perheen ja ystävien kanssa.

Lenkkeily

Lenkkeily on toki harrastus jota harrastetaan kesät talvet, mutta kesällä lenkkeilyssä on kyllä jotakin erityistä. Kesäisin lenkkeily on sillä tavalla mukavampaa, että vaatekerroksia ei tarvitse miettiä liikaa, ja hienkin saa pintaan hieman helpommin. Paras puoli kesällä lenkkeilyssä on kuitenkin ehdottomasti Suomen kaunis luonto ja sen seuraaminen lenkkipolulla. Lenkkeilyn voikin viedä ihan uudelle tasolle, jos siihen yhdistää myös uinnin, sillä mikään ei virkistä samalla tavalla kuin pulahdus kylmään veteen kunnon hikilenkin jälkeen.

shesha