Uudet tyylikkäät tapetit kotikuntosalin seinälle

Kaipaako kotikuntosalisi uutta tyyliä? Huoneen kuin huoneen ilmettä on yllättävän helppo muuttaa yhdellä yksinkertaisella tekniikalla – asentamalla huoneen seinille uudet tapetit tai tehostetapetin yhdelle ainoalle seinälle, ja saat luotua kerralla huoneeseen uutta toivottua ilmettä!

Uudenlaista ilmettä kotikuntosalille

Kotikuntosalilla treenaaminen voi alkaa tuntua uuvuttavalta, jos huone näyttää tylsältä, harmaalta ja ikävältä. Omaa motivaatiota on mahdollista kohottaa monella eri tapaa ja yksi näistä on kotikuntosalin ilmeen päivittäminen. Tapeteilla sisustaminen on helppo ja nopea tapa muuttaa kotikuntosalin ilmettä kerralla parempaan suuntaan!

Sopivien tapettien valitseminen kotikuntosalia varten voi kuitenkin olla turhauttavaa, jos kaupasta toiseen juoksemiseen kuluu liikaa aikaa. Yksi kätevä ja helppo tapa valita uudet tapetit kotikuntosalin seinille onkin vierailla Kotitapetti-verkkokaupassa, josta löydät varmasti uudet tyylikkäät tapetit juuri omaan makuusi. Mikä parasta, verkkokauppa on auki vuorokauden ympäri!

Ihanat ja persoonalliset tapetit ovat kuin taustakuvia eri väreissä, sillä tapetin avulla kotikuntosalin ilmettä on mahdollista muuttaa samalla tapaa kuin puhelimeen on mahdollista saada uutta ilmettä taustakuvaa muuttamalla. Tapetin valinnassa on syytä ottaa kuitenkin huomioon muutamia tärkeitä seikkoja, jotka auttavat varmistamaan, että kotikuntosalin seinälle päätyy varmasti juuri se paras mahdollinen vaihtoehto.

Vinkkejä tapetin valintaan kotikuntosalia varten

Kotitapetin verkkokaupasta löydät lukuisia eri tapetteja moneen eri makuun. Halusit sitten tehdä kuntosalista pirteän värisen ja mielialaa piristävän tilan tai painonnostajan tummanpuhuvan luolan, Kotitapetin valikoima tarjoaa erilaisia tapetteja kaikenlaisten sisustusunelmien täyttämiseen.

Tapetin valinnassa on tietysti ensiksi syytä kiinnittää huomiota omaan budjettiin. Tapettien hinnat ovat rullakohtaisia hintoja, joten yksi rulla ei luonnollisesti riitä koko kuntosalin seinien tapetointiin. Kotitapetin henkilökunta auttaa kuitenkin sinua laskemaan oikean määrän rullia, sillä voit syöttää verkkokaupan rullalaskuriin tapetoitavien seinien mitat, jolloin laskuri laskee puolestasi sopivan määrän rullia. Tapettia kannattaa tilata mahdollisuuksien mukaan myös hieman ylimääräistä, jos jokin menee asennuksessa pieleen.

Lisäksi kannattaa pitää mielessä, että tapetti näyttää luonnossa hieman tummemmalta kuin kuvissa. Jos siis epäröit kahden eri sävyn välillä, tällöin kannattaa ottaa aina vaaleampi, sillä tapetin väri tummenee seinällä muutaman asteen. Jos kotikuntosalista halutaan hyvin tummanpuhuva, tällöin tietysti sävyllä ei ole yhtä paljon merkitystä, sillä mitä tummempi sen parempi!

Voit tilata Kotitapetin verkkokaupasta myös edullisen tapettinäytteen tai kokeilla digitaalista Tapettitesteriä sopivan tapetin peilaamiseksi kotikuntosalin seinälle oman älypuhelimen kautta. Myös tapettinäytteen avulla voit helposti testata sävyä suoraan kotikuntosalin seinälle, jolloin näet paremmin, miltä tapetti näyttää omalla seinällä.

Joustavien maksuvaihtoehtojen ansiosta voit puolestaan tilata haluamasi tapetit kätevästi laskulla, jolloin maksat tilaamasi tuotteet vasta tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Vastaavasti voit maksaa tapetit heti tilauksen yhteydessä, jolloin sinun ei tarvitse pitää mielessä laskun viimeistä eräpäivää.

Kuten voit huomata, kotikuntosalin sisustaminen on yllättävän helppoa ja nopeaa uusien ja tyylikkäiden tapettien ansiosta. Kun tilaat tapetit Kotitapetti-verkkokaupasta, henkilökunta laskee ja valmistelee myös tarvittavat liimat tapettien omatoimista sisustamista varten mukaan tilaukseen. Näin sinun ei tarvitse ostaa liimoja erikseen tapettien asentamista varten.

Löydät Kotitapetti-verkkokaupasta myös ilmaisen DIY-oppaan, jonka ansiosta voit onnistua tapetin asentamisessa helposti, vaikka et olisi tapetoinut koskaan aikaisemmin. Myös kokeneemmat tapetoijat voivat löytää verkkokaupan blogista inspiraatiota kotikuntosalin uuden ilmeen luomiseksi!

shesha